Lokalvård

En välstädad trappuppgång är bland det första du ser när du går in i en fastighet. Ett positivt intryck höjer inte bara boendekvaliteten utan även värdet på fastigheten då slitaget minskar. Vi lyssnar alltid på era behov när vi tar fram vår städplan och ser till att ni blir nöjda med vår tjänst.

Trappstädning

I ett trapphus kommer det alltid in en hel del smuts och framför allt under vintern då snö, sand och salt fastnar hittar sin väg in i trapphuset. Sand, grus, damm och andra smutspartiklar bidrar till att trappor och stengolv slits vilket ger permanenta skador och på sikt en värdeminskning. Med ett rent trapphus så ökar inte bara trivseln för de boende och besökare utan förebygger även slitage.

Golvvård och entrémattor

Golvvård är mycket viktigt om golvet ska hålla länge och få ett längre liv, det är dessutom grunden till en ren miljö. Vi erbjuder golvvård för de flesta typer av golv.

Med entrémattor stoppar du effektivt smutsen direkt i entrén. Med rätt entrématta kan du göra stor skillnad i hur trapphuset slits.

Fönstertvätt

Rena fönster släpper in mer ljus och ger fastigheten en fräschare känsla. Det är mer attraktivt och inbjudande för alla som vistas i fastigheterna med nyputsade fönster. Vi gör utför typer av fönsterputsning, oavsett typ av fönster eller placering.