Fastighetsservice och drift

S-AB erbjuder totallösningar för optimal drift inom alla typer av fastigheter

För oss är det viktigt att du som fastighetsägare ska kunna fokusera på din verksamhet. Det är därför vi erbjuder ett totalansvar för drift och underhåll. Vårt långsiktiga mål är dessutom att öka värdet på fastigheten genom en optimal förvaltning.
Vi är en komplett samarbetspartner för modern fastighetsdrift och våra insatser resulterar i säkrare drift och nöjdare hyresgäster och bostadsrättsinnehavare.

Du som fastighetsägare har hela tiden full insyn i vår egna kundportal vilket gör det enkelt att följa vårt ekonomiska arbete.

Vad är fastighetsservice?

Fastighetsservice innefattar löpande skötsel, drift och serviceunderhåll, både in- och utvändigt av fastigheten. Det kan innefatta allt från städning, fasadrengöring och snöskottning till mer tekniska delar som hissar, portar och underhåll av fastighetens samtliga energianläggningar.

Omfattningen på fastighetsservicen varierar beroende på behovet som finns i fastigheten och vad beställaren vill ha för typ av tjänster.

Oavsett om du är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening kan du vara helt säker och trygg med att vi på S-AB utför regelbunden fastighetsservice där skador upptäcks snabbt och åtgärdas med en gång samt att du får all tänkbar hjälp för att hålla hela fastigheten i toppskick.

Arbetssätt

Våra fastighetstekniker utför en fastighetsrondering utifrån avtalets frekvenser eller funktionskrav. Det innebär en tillsyn och skötsel av fastighetens samtliga delar som bland annat dörrar till skalskydd, dörrlås, passersystem, genomgång av teknikutrymmen såsom elcentraler, undercentraler, fläkt utrymmen och tillhörande system.
Samtliga fastighetsronderingar finns i vårt fastighetssystem och skickas per automatik ut till teknikerna enligt gällande frekvenser. Avvikelser rapporteras, mindre fel åtgärdas oftast på plats och större samt akuta fel kommuniceras direkt till dig som beställare för vidare beslut. Vi upprättar och utför även kontrollplaner för det systematiska brandskyddsarbetet. SBA-kontrollerna genomförs på plats med ett digitalt verktyg som ni som kund sedan tar del av. Under dessa kontroller så går vi igenom sprinkler, brandlarm, rökluckor, nödbelysning och utrymningsvägar.
Behöver du som kund eller fastighetsägare hjälp med lite större reparationer så löser vi det också, det mesta utför vi dessutom med egen personal i form av drifttekniker, rörmokare eller elektriker.
Med oss som partner får ni även ett jouravtal som alltid ingår i det fasta priset. Skulle det uppstå akuta fel som inte kan vänta så rycker det snabbt ut så att eventuella skador minimeras eller helt undviks.

Hos oss finns även en bred kunskap och erfarenhet inom värme, ventilation, styr- och reglerteknik. Vi sköter dagligen uppdrag med driftövervakning och kontroller via webbgränssnitt där våra kunder så önskar.

Fastighetsservice med hållbarhet och miljö i fokus – vi tar hållbarhet på allvar

Idag utför vi fastighetsförvaltning där tiotusentals människor jobbar och bor. Vi ser till att alla som vistas i fastigheterna vi förvaltar trivs och känner sig trygga.

På S-AB lägger vi stort fokus på att erbjuda en hållbar och långsiktig fastighetsservice. Vi tar ansvar för hur vår egen verksamhet påverkar miljön och väljer alltid material som är miljömärkt och skonsamt mot naturen.

Vi lägger stort fokus på energioptimering och tänker på vilket klimatavtryck vi och de fastighetsägare vi samarbetar med efterlämnar.

Våra tjänster bidrar till att din fastighet är välfungerande och välmående idag och i ett längre tidsperspektiv.

Fastighetsskötsel

Vi utför all typ av fastighetsskötsel där vi erbjuder effektiva och högkvalitativa reparationer och underhållsarbete. Det kan till exempel vara byte av trasiga lampor, laga en trasig tvättmaskin, sanering av skadegörelse, smörja nyckelås till större fasadarbeten på fastigheten.

Vi är helhetslösningen för dig som vill ha en fastighetsförvaltare med resurser som täcker alla områden när det kommer till skötsel och underhåll av fastigheten.

Fastighetsservice med 24/7 jourtjänst

Vi erbjuder en 24/7 jourtjänst där tekniker snabbt kan rycka ut och vara på plats och åtgärda felet så fort som möjligt, stort som litet.

Trygg fastighetspartner

Väljer du S-AB som fastighetspartner kan du vara säker och trygg med att de fastighetstjänster vi levererar alltid är av högsta kvalité där långsiktighet och hållbarhet är A och O för oss.
Vi jobbar utifrån en proaktiv arbetsmodell där målet är att förebygga eventuella problem samt agera direkt om komplikationer ändå skulle uppstå.

På S-AB tror vi på att ha en öppen dialog där vi med vår kompetens och idérikedom föreslår olika lösningar som gynnar dig som fastighetsägare både ur ett kort och långsiktigt perspektiv.

I vår grundtjänst ingår:

9

Tillsyn / skötsel

9

Felavhjälpande underhåll

9

Kundportal

9

Myndighetsbesiktningar

9

Fastighetsjour

9

Egen förvaltare