Vilka är vi?

S-AB

S-AB är ett ungt företag med en stor framtidstro om en bättre fastighetsförvaltning. Vi har en stor erfarenhet inom företaget med medarbetare och ledning som varit i branschen under många år. Detta kombineras med högskoleutbildad personal som ser till att vi har en hög kvalitet gentemot kund gör att vi ser helhetsbilden från start till mål.

Vårt mål är att ge era fastigheter ett ökat värde och en bättre livslängd.

Eco house concept. Top view. White house model on green grass, forest moss background. Top view
Man cleaning window at home

Låt oss ta hand om din fastighet så du kan fokusera på ditt

Vi har en stor erfarenhet av att göra tillvaron enklare för våra kunder, vi tar hand om er fastighet på ett sådant sätt att ni inte behöver tänka på det utan kan fokusera på vad ni tycker är viktigt.

Vi erbjuder följande tjänster:

Vår huvudprodukt och stommen i vår förvaltning, en väl utförd teknisk förvaltning ökar fastighetens värde och ser till att era boende är glada.

Vi hjälper er få ordning och reda över er och föreningens ekonomi. Vi har erfarna revisorer som arbetar heltid med att hantera ekonomisk förvaltning

Det första man möts av när man kommer till en fastighet är ofta trädgården, ett välskött yttre ger därför ett trevligare mottagande och högre livskvalitet.

Trappuppgången är bland det första du möts av när du besöker en fastighet. Bra lokalvård ger ett positivt intryck samt minskar slitaget.​ Hör av dig idag!

Hur går ett byte av förvaltare till?

Steg 1
Uppsägning av nuvarande avtal

Det är viktigt att hålla koll på uppsägningstiden så att ert avtal inte förlängs automatiskt.

Steg 2
Offert

Granska vår offert, kom med förslag och ändringar och skapa er egen förvaltning. Vi kan det mesta om fastigheter men vill att ni ska vara involverade i er förvaltning.

Steg 3
Låt oss ta hand om bytet

Vi vill hjälpa er med hanteringen utav er tidigare förvaltare, med en fullmakt så hanterar vi er uppsägning.

Steg 4
Uppstartsfasen

Med oss får ni en flygande start då vi tillsätter en egen förvaltare som ser till att övergången går smidigt till.

Hör av dig idag för att få en offert!

Kom i kontakt med oss