S-AB utvidgar sin förvaltning med 133 lägenheter i populära Sundbyberg

S-AB har återigen fått ett ökat förtroende från Wallenstam i och med deras satsning i Sundbyberg. Vi ska utföra den tekniska ronderingen samt tillgodose fastigheten och dess boende med felavhjälpande underhåll. 

Lägenheterna är belägna i det expansiva området Umami Park vilket ska bli ett område fullt med liv, Wallenstam beskriver själva området som:

”När det nya området Umami Park blir klart kan du ta en cappuccino på torget, gå förbi kemtvätten på lunchen och avrunda dagen med en middag på uteserveringen. Men redan nu väntar en varierad vardag med mängder av möjligheter. Livet i Sundbyberg ger dig närhet till allt du gillar. Tunnelbanan, naturen, stan, träningspasset, shoppingen, matchen, konserten och spontana grannträffar.”

Exempelbild på hur livet i det nya området kommer se ut

Förvaltningen är uppdelad på tre etapper, varav den första har inflyttning nu i Oktober, vi på S-AB kommer hjälpa till med inflyttningen utav de nya hyresgästerna där våra tekniker bistår med att sätta upp diverse installationer i fastigheterna. 

Vi tackar för chansen och ser detta som ytterligare ett bevis på att vi levererar en god tjänst till våra kunder.

Kom i kontakt med oss

Följ Sveriges Fastighetsförvaltning AB

Senaste Nyheterna från Sveriges Fastighetsförvaltning AB

BRF KANALHUSEN

BRF Kanalhöjden

Vi välkomnar en ny kund, det är BRF Kanalhusen i Åkersberga lite Norr om Stockholm. Husen är helt nybyggda och håller en mycket hög kvalitet.

Ta reda på mer

Kom i kontakt med oss