Ny förvaltning utav en imponerande fastighet i Råsunda, Solna.

Fastigheten bjuder in till hotellkänsla i hemmet och levererar spännande lösningar såsom bio, wellness, och en stor trädgårdslounge. Vi på S-AB tycker det känns spännande att få förvalta en sådan modern fastighet.

Dallas Tower som bostadsrättsföreningen heter har 135 lägenheter och flertalet lokaler som vi nu fått ansvaret över. Vi kommer leverera en teknisk förvaltning kombinerat med lokalvård från och med slutet utav november. Objektet passar oss perfekt då vi har flertalet åtaganden i närområdet vilket öppnar för en effektiv förvaltning.

Byggnaden är ritad utav Tengbom Arkitekter och beskrivs som:

Med Dallas Tower vill vi ge stadsdelens ikonbyggnad den uppmärksamhet och kärlek den förtjänar. Interiören har gestaltats omsorgsfullt för att ge Dallas Tower en tydlig identitet som känns både modern och klassisk på samma gång. Mycket fokus har lagts på att skapa attraktiva gemensamma utrymmen och välplanerade ytsmarta lägenheter. Med glädje kan de boende bjuda in vänner och familj. Vi är övertygade att alla kommer att älska det väl genomtänkta boendekonceptet i huset som bjuder in till umgänge.

Pressbild från Dallas Tower

Kom i kontakt med oss

Följ Sveriges Fastighetsförvaltning AB

Senaste Nyheterna från Sveriges Fastighetsförvaltning AB

BRF KANALHUSEN

BRF Kanalhöjden

Vi välkomnar en ny kund, det är BRF Kanalhusen i Åkersberga lite Norr om Stockholm. Husen är helt nybyggda och håller en mycket hög kvalitet.

Ta reda på mer

Kom i kontakt med oss