S-AB byter ut 1800 armaturer åt Wallenstam

S-AB har blivit anlitade för att byta ut trapphusbelysning i en del utav Wallenstams bestånd. Genom att byta ut 1800 lampor till LED, kan Wallenstam uppnå en energiförbrukning som är betydligt lägre än dagens. Utöver den besparingen kommer även underhållsbehovet att minska då led har en längre livslängd samt minskad behov utav skötsel. 

Som ett led i att vara med och utveckla vårt samhälle trycker vi hårt på att börja med de lågt hängande frukterna när det kommer till energioptimering. Att byta belysning är då ett bra steg för att minimera strömförbrukningen i en fastighet.

Wallenstam, Gudmundrågatan 15-19, Råcksta

Lång livslängd
Största fördelen med bytet är den stora energibesparingen som görs. En annan fördel är den långa livslängden. En traditionell ljuskälla brinner i genomsnitt 18 000 timmar medan en LED-lampa brinner i 80 000 timmar. Att vanliga lampor kräver ett mer omfattande underhållsarbete gör att fastighetsägaren sparar desto mer pengar, en annan positiv effekt är att ledbelysning är enkelt att justera ljuset i, något som gör att lamporna kan dimmas utefter ljuset utanför för att hela tiden uppnå en likvärdig ljuseffekt.

Kortregistret 6
Wallenstam, Kortregistret 6, Råcksta

Spännande investering

Att belysning är något som relativt snabbt kan föryngra en fastighet är många överens om, att det dessutom medför ett högre driftnetto gör inte saken sämre. 

Om det känns som att er fastighet är i behov utav ledbelysning eller annan uppdatering, tveka inte att kontakta oss i formuläret nedan.  Våra erfarna projektledare och tekniker hjälper er ta fram en optimal lösning för just ert behov.

Kom i kontakt med oss

Följ Sveriges Fastighetsförvaltning AB

Senaste Nyheterna från Sveriges Fastighetsförvaltning AB

Kom i kontakt med oss