S-AB byter ytterligare 400 armaturer åt Wallenstam i Sundbyberg

S-AB har blivit anlitade för att byta ut ytterligare 400 armaturer åt Wallenstam i området Tuletorget som ligger i Sundbyberg. 

I tidigare artikel beskriver vi hur vi ska påbörja ett utbyte utav ledarmaturer i Råcksta. Nu har Wallenstam bestämt sig för att fortsätta moderniseringen utav deras bestånd. Näst ut är Tuletorget som ska få sin trapphusbelysning utbytt mot ledarmaturer.

Tuletorget - skiss

Lång livslängd
Största fördelen med bytet är den stora energibesparingen som görs. En annan fördel är den långa livslängden. En traditionell ljuskälla brinner i genomsnitt 18 000 timmar medan en LED-lampa brinner i 80 000 timmar. Att vanliga lampor kräver ett mer omfattande underhållsarbete gör att fastighetsägaren sparar desto mer pengar, en annan positiv effekt är att ledbelysning är enkelt att justera ljuset i, något som gör att lamporna kan dimmas utefter ljuset utanför för att hela tiden uppnå en likvärdig ljuseffekt.

Wallenstam – Tuletorget

Spännande investering

Att belysning är något som relativt snabbt kan föryngra en fastighet är många överens om, att det dessutom medför ett högre driftnetto gör inte saken sämre.

Om det känns som att er fastighet är i behov utav ledbelysning eller annan uppdatering, tveka inte att kontakta oss i formuläret nedan.  Våra erfarna projektledare och tekniker hjälper er ta fram en optimal lösning för just ert behov.

Kom i kontakt med oss

Följ Sveriges Fastighetsförvaltning AB

Senaste Nyheterna från Sveriges Fastighetsförvaltning AB

BRF KANALHUSEN

BRF Kanalhöjden

Vi välkomnar en ny kund, det är BRF Kanalhusen i Åkersberga lite Norr om Stockholm. Husen är helt nybyggda och håller en mycket hög kvalitet.

Ta reda på mer

Kom i kontakt med oss